top of page

Jambi Lángos Koncentrátum

Miért jó Jambi Lángos Koncentrátumot használni?

A Jambi Lángos Koncentrátumot több éves kutatás- fejlesztés előzte meg. Több ezer ember véleményét kértük ki mielőtt véglegesítettük volna a Jambi receptúrát, hogy a legtökéletesebb ízt hozhassuk létre számotokra!


Milyen íze van a Jambi Lángos Koncentrátumnak?


A Jambi Lángos receptúrájában a legkülönlegesebb fokhagyma található, ez adja a tészta alapját. A receptúrán sosem változtatunk, így Te mindig ugyan azt az eredményt fogod kapni, ha a Jambi Lángos Koncentrátumot használod. Az íncsiklandó fokhagyma íz viszont nem minden, ugyanis a Jambi Lángos Koncentrátum másért is felel, lássuk mit befolyásol még a végeredményt illetően


Miért felelős még a Jambi lángos Koncentrátum?


A Jambi Lángos tésztája mindig ugyan olyan állagú lesz, ha betartod a Jambi Lángos Koncentrátum hátoldalán feltüntetett alapanyag hányadot. Ez azért van, mert a koncentrátum úgy van kialakítva, hogy az alapanyagok tökéletesen összhangba legyenek, így kihozza a tésztádból a maximumot. Röviden: A Jambi Lángos Koncentrátum a lángosod állagáért és textúrájáért is felel.


Egyszerű elkészítés - konyhai tapasztalat nélkül

A Jambi Lángos Koncentrátum másik nagy előnye, hogy egyszerűen elkészíthető. A fejlesztéseknek köszönhetően tökéletesen kiszámítottuk a megfelelő arányokat, így Neked csak lisztet és vizet kell hozzáadj a koncentrátumhoz. Tehát nem kell konyhai tapasztalat a Jambi Lángos elkészítéséhez


Gyors elkészítés - 5 perc alatt kész

A Jambi Lángos Koncentrátum fejlesztésénél fontos szempont volt az egyszerű elkészítésen túl, hogy gyors legyen az elkészítés, hisz a mai rohanó világban az idő egy fontos tényező. A Jambi Lángos Koncentrátum elkészítéséhez nem kell több 5 percnél, hiszen a tésztát nem kell keleszteni - dagasztani azonnal süthető az alapanyagok összekeverését követően. Próbáld ki ma!


Próbáld ki ma! Rendeld házhoz vagy kérd Budapesti Jambi Pontra.



5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page